top of page

JOBBA MED MIG

Jag är en passionerad, kreativ och mångsidig kreatör med erfarenhet inom fotografi, styling, projektledning, mässor/event och sociala medier. Mitt fokus ligger på att skapa engagerande och inspirerande innehåll oavsett om det handlar om reklam, innehåll till sociala kanaler eller minnesvärda upplevelser på mässor och event. Med en effektivitet och en övertygelse om kraften i visuell kommunikation strävar jag alltid efter att leverera högkvalitativt arbete som berör och engagerar.

picknick23.jpg

FOTOGRAFISom fotograf fångar jag ögonblick och vill alltid förmedla en känsla.  Älskar att genom kameran få fånga livets autentiska ögonblick, oavsett om det är en vacker tårta eller ett lekande barn. Jag fotar det mesta från inredning, mode, barn och mat och brinner för att berätta historier och fånga känslor med mina bilder. Genom kameran förvandlar jag vardagliga ögonblick till något alldeles extra och låter varje bild förmedla en känsla. Mitt mål är att skapa bilder som inte bara ses, utan som också känns. 

STYLING

Genom min långa erfarenhet och min expertis inom styling skapar jag visuella berättelser som berör och inspirerar. Jag strävar efter att skapa en atmosfär som är både estetiskt tilltalande och meningsfull oavsett om det är för en fotosession, en produkt eller ett evenemang.

Cervera-sommarfika7_edited.jpg

SOCIALA MEDIER

Jag hjälper företag att ta sin närvaro på sociala medier till nästa nivå genom att skapa engagerande och relevant innehåll. Från att utveckla strategier till att skapa och publicera innehåll, arbetar jag nära mina kunder för att säkerställa att deras varumärke visuellt når ut till rätt målgrupp på ett meningsfullt sätt.

PROJEKTLEDNING

Som projektledare tar jag ansvar för hela processen från koncept till färdigt projekt. Jag är van vid att hantera flera projekt samtidigt och har en förmåga att upprätthålla hög kvalitet och möta deadlines. Med mina organisatoriska färdigheter och min noggrannhet säkerställer jag att varje projekt utförs smidigt och effektivt.

lovely70_edited_edited.jpg
Cervera_-9_edited.png

MÄSSOR & EVENT

Jag är med från idé till slutprodukt när det gäller att skapa minnesvärda och effektfulla upplevelser på mässor och event. Jag är med från konceptutveckling till styling av monter eller eventområde. Med min erfarenhet och kreativitet säkerställer jag att varje detalj är genomtänkt och bidrar till att skapa en minnesvärd upplevelse för besökarna.

MODELL CASTING

Vid behov kan jag också erbjuda modell castning för olika fotograferingar. Jag strävar efter att matcha rätt modell med varje projekt för att säkerställa att visionen förverkligas på bästa sätt.

Ett urval an min kunder

Cervera, Ellos, Newbie, Petit Nord Copenhagen, Minikane dolls, Florea Garden, Gooselings, Kitchen Aid, Mrs Mighetto, Tidningen Allt I hemmet, Ankarsrum, Lovely Littles, Mama knits, Baby Björn, Tidningen Nya Rum, Elodie Details, NG Baby, Sandberg Wallpaper, Tidningen Lantliv, Washologi, Ren logik

bottom of page